gkSearch

Αξιολόγηση Αναγκών

measures evaluation wheelchaiΓια εσένα που θέλεις ένα αμαξίδιο στα μέτρα σου, για εσένα που έχεις μια σκάλα στο σπίτι σου, για εσένα που χρειάζεσαι ένα σύστημα οροφής για την ασφαλή και άνετη μεταφορά σου, για εσένα που θέλεις μια επαγγελματική πρόταση για να κάνεις την καθημερινότητα σου εύκολη και λειτουργική, για εσένα που τα εμπόδια υπάρχουν για να τα υπερπηδάς και να συνεχίζεις!

Γιατί θέλουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για ΕΣΕΝΑ!

Ποιο είναι το δικό σου εμπόδιο?

Αν σου έχει τύχει πολλές φορές να πάρεις ένα αμαξίδιο και όταν τελικά το παρέλαβες να μην σου ταιριάζει , είναι πολύ πιθανόν να μην έγινε σωστή αξιολόγηση των αναγκών σου. 

Δεν αρκεί μόνο να λάβουμε τα σωστά μέτρα αλλά είναι εξίσου σημαντικό να γίνει πλήρης αξιολόγηση των αναγκών σου. 

Τι σημαίνει όμως αξιολόγηση των αναγκών;

Και τι σημαίνει ΣΩΣΤΗ αξιολόγηση των αναγκών; 

  • Αν αθλείσαι, ή αν μετακινείσαι με αυτοκίνητο καθημερινά σίγουρα έχεις διαφορετικές ανάγκες από κάποιον που το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του επιθυμεί να κινείται με το αμαξίδιο του και κυρίως στη γειτονιά του. 
  • Αν υπάρχει η ανάγκη για να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις, τότε σίγουρα δεν χρειάζεσαι χειροκίνητο αμαξίδιο. Αν όμως έχεις χειροκίνητο αμαξίδιο και δεν δικαιούσαι να το ανανεώσεις μέσω ταμείου, αλλά και έχεις την ανάγκη για να μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων , τότε τι κάνεις;

Πως γνωρίζεις ποια είναι η σωστή επιλογή βοηθήματος και να είναι φυσικά value for money;

Στο σημείο αυτό λοιπόν ερχόμαστε εμείς, η ομάδα της Orthostatical , και με ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κάθε σπαζοκεφαλιά που μπορεί να σου προκαλέσει, τόσο το πώς θα επιλέξεις το σωστό βοήθημα για ΕΣΕΝΑ όσο και για το ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τον ΕΟΠΥΥ.

Και το κυριότερο είναι ότι σου το παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία δέσμευση!

Είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς να διαλέξεις το σωστό αμαξίδιο για ΕΣΕΝΑ ,για να μπορέσεις να ζήσεις την καθημερινότητα σου με άνεση και ευκολία!

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για το τι αμαξίδιο σου ταιριάζει καλύτερα ή αν απλά θέλεις μια αξιολόγηση για να προγραμματίσεις τις μελλοντικές σου ανάγκες, τότε σε περιμένουμε για ένα ραντεβού στο χώρο μας ή και στο χώρο σου!

Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ!

Κλείσε τώρα μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή!

Δωρεάν Επίδειξη

gallery jay balance lifestyle2

Δεν προχωράμε σε οτιδήποτε αν δεν το δοκιμάσεις! Εδώ και 30 χρόνια αυτή η αρχή μας χαρακτηρίζει!

Αν δεν δοκιμάσεις κάτι στο χώρο σου, πως θα το αγοράσεις;

Και φυσικά χωρίς καμία χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το καλύτερο για εσένα!

Θέλεις μια Δωρεάν Επίδειξη;

Από το 1990 που ιδρύθηκε η Orthostatical, η Μαίρη και ο Βασίλης Μιχαηλίδης  είχαν πάντα την ίδια  αρχή: 

Αν δεν δοκιμάσεις κάτι , τότε πως θα το αγοράσεις;

Αυτή η αρχή μας χαρακτηρίζει εδώ και 30 χρόνια !

Στην έκθεση μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία αναπηρικών αμαξιδίων για να δοκιμάσετε όχι μόνο σε τύπο αλλά και σε νούμερο:

  • σε αναπηρικά αμαξίδια χειροκίνητα – απλό, ειδικού τύπου, ελαφριού τύπου, τύπου active,  sport,  καθώς και βαριατρικά 
  • σε ηλεκτροκίνητα αμαξίδια όλων των τύπων  -  απλά , ενισχυμένα , scooter ή  power hand-bike 

Επίσης, μπορείτε  να δοκιμάσετε και όλα τα βοηθήματα αποκατάστασης τόσο για  τη βελτίωση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης της υγείας σας, όσο και για την διευκόλυνση της καθημερινότητας σας σε θέματα πρόσβασης, άσκησης και μεταφοράς όπως:

  • Κρεβάτια με ξύλινη επένδυση homecare με ωραία αισθητική αλλά και με λειτουργικές ανέσεις
  • Ποδήλατα ενεργοπαθητικής άσκησης και ενδυναμώσης των μυών τόσο για ταπόδια όσο και για τα χέρια
  • Μηχανήματα για σκάλες ακόμα και για τις πιο στενές και περιστρέφομενες σκάλες 
  • Ράμπες τύπου lego 
  • …και πολλά άλλα

Ένα είναι το σίγουρο:

ΔΩΡΕΑΝ επίδειξη στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση!

Με τα εξοπλισμένα αυτοκίνητα μας με ειδικές ενσωματωμένες ράμπες αλουμινίου, μπορούμε να φέρουμε στο χώρο σας μια ποικιλία βοηθημάτων ή αμαξιδίων για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς!

Αν πάλι θέλετε να μην έχετε περιορισμό και να έχετε πρόσβαση σε όλη την έκθεση μας, με χαρά θα σας περιμένουμε σε ένα από τα 3 καταστήματα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Θέλω μια ΔΩΡΕΑΝ επίδειξη στο χώρο μου!

Εκπαίδευση

ekpaideusi

"Η γνώση είναι δύναμη!"

Επενδύουμε στην εκπαίδευση με κάθε τρόπο. Συμμετέχουμε σε συνέδρια , σε εκθέσεις , σε ημερίδες. Εκπαιδεύουμε όμως και εμείς εσάς για να κάνετε τη μέγιστη χρήση των πλεονεκτημάτων που σας πρόσφέρει κάθε προϊόν ή λύση!

Με τη σωστή εκπαίδευση είναι πολύ πιθανό τα βοηθήματα να χρησιμοποιούνται καθημερινά με ευκολία, ασφάλεια και ταχύτητα. Αυτός είναι και ο στόχο μας! Τόσο για εμάς στην Orthostatical όσο και για εσάς, επιδιώκουμε πάντα να λαμβάνουμε την κατάλληλη εκπαίδευση για να εξελισσόμαστε αλλά κυρίως για να μοιραζόμαστε την γνώση αυτή μαζί σας και να σας προσφέρουμε κάθε βοήθημα που θα βελτιώσει την καθημερινότητας σας!

Εκπαίδευση προσωπικού

Η συνεχής μάθηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της εταιρικής μας κουλτούρας και πρωτίστως επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Τόσο οι πωλητές μας όσο και οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται κάθε χρόνο σε νέα βοηθήματα ή σε νέες τακτικές για να μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία σε όλους τους πελάτες μας.

Εκπαίδευση χρήση κατ΄οίκον

Σε κάθε μας επίδειξη, σε κάθε μας παράδοση, σε κάθε επίσκεψη μας θα σας δείξουμε τον σωστό τρόπο λειτουργίας του προϊόντος σας και θα σας εκπαιδεύσουμε για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ευκολία , με ασφάλεια και με ταχύτητα. Να εξοικειωθείτε τόσο πολύ με την λειτουργία του βοηθήματος σας έτσι ώστε να αποτελεί βοήθημα για εσάς και όχι εμπόδιο.

Εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού

Οι εγκαταστάσεις οροφής για μεταφορά των ασθενών, η εγκατάσταση συστημάτων οροφής για εκπαίδευση βάδισης, η τοποθέτηση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας THERA -trainer για την άσκηση, την εκπαίδευση ισορροπίας και ελέγχου του κορμού , η εγκατάσταση του ημι-ρομποτικόυ μηχανήματος e-go και του ρομποτικού μηχανήματος lyra πάντα συνοδεύονται με εκπαίδευση υψηλού επιπέδου όλου του προσωπικού του κέντρου αποκατάστασης ή του νοσηλευτικού ιδρύματος , έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία όλων των μηχανήματων με σκοπό την μέγιστη απόδοση της θεραπείας των ασθενών.

Ενδιαφέρομαι για εκπαίδευση

Σεμινάρια-Ημερίδες

Λατρεύουμε τα events! Και κυρίως αυτά που προσφέρουν γνώση και διασκέδαση μαζί! Γιατί τι να την κάνεις τόση γνώση αν δεν διασκεδάσεις και λίγο?

Μείνετε συντονισμένοι μέσω του newsletter μας αν θέλετε να μαθαίνετε διασκεδάζοντας και με καλή παρέα!
Συμφωνώ με τους Όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις