6 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ KLICK !

01

ΓΡΗΓΟΡΗ και ευκολη προσαρμογή

Το καινοτόμο σύστημα σύνδεσης επιτρέπει στο ηλεκτρικό ποδήλατο KLICK να συνδέεται και να αποσυνδέεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς τη βοήθεια συνοδού, έτσι ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να κινηθείτε ανεξάρτητα.

02

ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα αμαξιδία – Γενικός σύνδεσμος σύνδεσης

Η σειρά KLICK είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους χειροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων, συμπεριλαμβανομένων των πτυσσόμενων αναπηρικών αμαξιδίων, χάρη στον universal σύνδεσμο σύνδεσης. Απολαύστε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας χωρίς να συμβιβάζετε την ευελιξία και την άνεση του χειροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου σας.

03

ΕΛΑΦΡΥ και εύκολο στη χρήση

Απολαύστε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας, καθώς το KLICK σας βοηθά να ξεπεράσετε καθημερινά εμπόδια, να ανεβείτε στους απότομους δρόμους και να διαχειριστείτε εύκολα τις δυσκολίες σε ανώμαλα εδάφη. Είναι συμπαγές και ελίσσεται εύκολα επιτρέποντάς σας να στρίψετε σε στενούς χώρους.

04

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Το KLICK μπορεί να σας πάει σε οποιοδήποτε περιβάλλον που σας παρέχει μεγάλη κάλυψη εδάφους, είτε θέλετε να ανεβείτε απότομους δρόμους, είτε να πάτε σε μια off-road περιπέτεια ή να το οδηγήσετε εύκολα μέσα στις ζωντανές εμπορικές οδούς ή σε στενούς εσωτερικούς χώρους.

05

ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ κατάλληλο για ταξίδια

Εξερευνήστε νέους ορίζοντες, πηγαίνετε σε ένα περιπετειώδες ταξίδι ή απλά οδηγήστε στην πόλη για την καθαρή χαρά της οδήγησης! Θα το απολαύσετε!

06

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με το υψηλό επίπεδο ποιότητας και απόδοσης, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το ποδήλατό σας KLICK θα σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να πάτε, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε ανεξάρτητα και να εμπλακείτε σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής.