10+1 λόγοι 
για να μας εμπιστευτείτε

1.Η Αναπηρία είναι και δικό μας βίωμα….

…και ακούμε τις ανάγκες σου, γνωρίζουμε τις προκλήσεις που συναντάς καθημερινά και πόσο σημαντικό είναι να σε βοηθήσει κάποιος να διαλέξεις το σωστό βοήθημα για να έχεις αυτονομία, ανεξαρτησία και ποιότητα ζωής.

2.Εστιάζουμε στη λύση και όχι στο πρόβλημα

Προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις για μια ανεξάρτητη και αυτόνομη καθημερινότητα. Με εφόδια την τεχνογνωσία και την εμπειρία των 30 ετών προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την κίνηση , την πρόσβαση και την κινητική αποκατάσταση. Είμαστε περήφανοι που η Orthostatical πανελλαδικά έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους με κινητική αναπηρία να βρουν τη δικιά τους λύση και να ζήσουν μια δραστήρια και ανεξάρτητη ζωή.

3.Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Η αγάπη για αυτό που κάνουμε αποτελεί τον οδηγό μας για κάθε μας απόφαση και κάθε μας βήμα. Οι οικογένειες στηρίζονται στην αγάπη και εξελίσσονται με αγάπη . Είναι το πάθος μας να βοηθάμε τον άνθρωπο με σκοπό να βρει την αυτονομία του και την ανεξαρτησία του. Η αγάπη που παίρνουμε μετά από κάθε παράδοση κάποιου βοηθήματος είναι μαγική και αποτελεί την κινητήριο μας δύναμη για να γινόμαστε καλύτεροι. Για εσάς. Με αγάπη από εμάς για εσάς!

4.Σας Ακούμε

Στην Orthostatical είστε στο κέντρο κάθε μας απόφασης .

Είστε ο λόγος που υπάρχουμε ως επιχείρηση .

Μας βοηθάτε με τη γνώμη και τις προσδοκίες σας να γινόμαστε καλύτεροι, να βρίσκουμε τα καλύτερα βοηθήματα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Να αναζητούμε συνεχώς με πάθος την βελτίωση, έτσι ώστε να αισθάνεστε απόλυτα ήρεμοι, ασφαλείς και τόσο σημαντικοί όσο πραγματικά είστε.

5.Πιστεύουμε στη μοναδικότητα σου

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και η δική σου μοναδικότητα πρέπει και μπορεί να αφήσει στον κόσμο το δικό της αποτύπωμα . Για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για σένα προσωπικά, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες σου , τις ανάγκες σου και την καθημερινότητα σου.

6.Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική για εμάς

Επιθυμούμε μια σχέση ουσιαστική και επιδιώκουμε πάντα να είμαστε ειλικρινείς με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και με το προσωπικό μας.

Είναι σηματνικό για εμάς να σε βοηθήσομυε και να σε καθοδηγήσουμε να επιλέξεις το βοηθήμα που είναι 100% κατάλληλο για την δική σου καθημερινότητα, για τον δικό σου τρόπο ζωής και για τη δικής σου ιδιοσυγκρασία.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των πράξεων μας και σχεδιάζουμε την κατάλληλη λύση με απλότητα και λειτουργικότητα, έτσι ώστε να σου προσφέρουμε το ιδανικό βοήθημα για εσένα . Δεν θα σου προτείνουμε ποτέ τίποτα που να μην σου ταιριάζει ή που πολύ απλά που δεν σου αρέσει. Κύριο μας μέλημα είναι να χρησιμοποιείς το βοήθημα σου. Αν δεν το χρησιμοποιήσεις , τότε ίσως να μην είμαστε η κατάλληλη εταιρία για εσένα.

7.Είμαστε δίπλα σου

Από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα σου με την σωστή αξιολόγηση των πραγματικών σου αναγκών , την επιλογή του κατάλληλου βοηθήματος και την χρηματοδότησή σου από τον ασφαλιστικό σου φορέα.

Στην Orthostatical θα βρείς έναν συνεργάτη για μια ζωή που μοναδικός μας στόχος είναι να μείνεις 100% ευχαριστημένος!.

Είμαστε δίπλα σου και μετά την αγορά του βοηθήματος σου. Σου προσφέρουμε αξεσουάρ, ανταλλακτικά και άμεση τεχνική υποστήριξη για κάθε επισκευή,ρύθμιση ή προσαρμογή που θα μας ζητήσεις.

Στοχεύουμε σε μια μακροχρόνια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Ακόμα και αν κάναμε κάτι που δεν σου άρεσε. Θέλουμε να το ακούσουμε για να μπορέσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να σου προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

8.Πιστεύουμε στην κοινωνική προσφορά

Στηρίζουμε κοινωνικές δομές και οργανισμούς για να βοηθήσουμε το όραμα τους να γίνει πραγματικότητα.

Στηρίζουμε πολλές δράσεις και το έργο μη κερδοσκοπικών εταιριών προσφέροντας τους πόρους, τα μέσα και τα βοηθήματα για να πετύχουν τους στόχους τους.

9.Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα

Η Orthostatical ακολουθεί και υιοθετεί πρακτικές από την παγκόσμια ιατρική αποκατάσταση. Συμμετέχουμε σε διεθνή και εθνικά συνέδρια και ημερίδες με στόχο την βελτίωση τόσο των προϊόντων μας όσο και των εφαρμογών τους.

Έχουμε παρακολουθήσει πάνω από 100 διεθνείς εκθέσεις στον χώρο της αποκατάστασης ,οργανώσαμε πάνω από 30 ομιλίες και ημερίδες και συμμετέχουμε σε ετήσια βάση σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε όλη την Ευρώπη με στόχο όλη η γνώση να μεταφερθεί στα βοηθήματα που εσύ επιλέγεις.

Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς προϋπόθεση και επιτακτική ανάγκη. Εκπαιδευόμαστε σε όλα τα εργοστάσια κατασκευής των προϊόντων μας τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε κλινικό επίπεδο έτσι ώστε να είμαστε clinical experts γνωρίζοντας τα οφέλη και τον τρόπο εφαρμογής στην κάθε κλινική περίπτωση που συναντάμε.

10.Η τεχνολογία και η καινοτομία μας συναρπάζει

Αναζητάμε κάθε νέο τεχνολογικό επίτευγμα που έχει εφαρμογή στην ιατρική αποκατάσταση , Διαθέτουμε τις πιο καινοτομικές και αποδεδειγμένες αποτελεσματικές εφαρμογές στον τομέα του αμαξιδίου και των μηχανημάτων αποκατάστασης τόσο στην κατ’οίκον νοσηλεία όσο και στα κέντρα αποκατάστασης.

+1Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο

Υπάρχουμε σαν επιχείρηση για να φέρουμε μια μεγαλύτερη αλλαγή στον κόσμο για το πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με κινητική δυσκολία.

Να δώσουμε κίνητρο και τρόπους για να κινηθείς με ανεξαρτησία , αυτονομία και αξιοπρέπεια στην καθημερινή σου ζωή που έχει υψηλές απαιτήσεις και δυνατές προκλήσεις. Να σε βοηθήσουμε να ξεπεράσεις τα εμπόδια για να βγεις έξω , να ζήσεις μια ολοκληρωμένη ζωή και να χαρείς την κάθε στιγμή !