Το λογισμικό THERA-Trainer Group Therapy είναι σχεδιασμένο για τα προϊόντα THERA-Trainer tigo, THERA-Trainer veho και THERA-vital και είναι διαθέσιμο στις βασικές και προηγμένες εκδόσεις του.

Αυτό το λογισμικό προσφέρει ασκήσεις θεραπείας έως και τέσσερις ασθενείς ταυτόχρονα. Οι χρήστες μπορούν να ασκούνται μόνοι τους, μαζί ή μεταξύ τους.

Για να αποφύγετε ότι κάποιος αισθάνεται υπερφορτωμένος ή δεν προκαλείται, μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο δυσκολίας προσωπικά για τον κάθε ασθενή.

Η ομαδική θεραπεία είναι ενθαρρυντική για τους ασθενείς καθώς τους προσφέρει την αίσθηση της ευγενούς άμιλλας και διασκέδαση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

THERA-Trainer
Group Therapy

Ένας Επιτυχημένος Συνδυασμός

dromos

Η Ομαδική Εκπαίδευση παρέχει επιπλέον κίνητρα και είναι πιο διασκεδαστική. Η επιλογή του ομαδικού biofeedback επιτρέπει σε τέσσερις χρήστες να ασκούνται ταυτόχρονα μπροστά σε μια μεγάλη οθόνη - είτε με ή σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Η χρήστης μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να ασκηθεί μόνη της ή με άλλους σε μια ομάδα.

Η επιλογή του ομαδικού biofeedback με τα ποδήλατα THERA συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ομαδικής θεραπείας με τις σημαντικές έννοιες της μαθησιακής θεωρίας:

 • Η επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση σε υψηλή ένταση οδηγεί σε πιο επιτυχημένη εκπαίδευση
 • Η προσανατολισμένη εκπαίδευση σε κάθε καθήκον αυξάνει τα κίνητρα για περισσότερη άσκηση
 • Το Biofeedback δίνει στοχευμένη ανατροφοδότηση της απόδοσης της άσκησης για τον ασθενή και τον θεραπευτή
 • Η ομαδική θεραπεία πράγματι απαιτεί αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της ομάδας και συνεπώς προάγει την κοινωνική αλληλεπίδραση

Καθαρά κίνητρα

«Πάρτε το ελικόπτερο THERA-Trainer για μια βόλτα!»

Ο στόχος σας είναι να μετακινήσετε το ελικόπτερο πάνω ή κάτω ρυθμίζοντας την ταχύτητα και να ωθήσετε γύρω από το μπαλόνι.

Θα εκπλαγείτε πόσο διασκεδαστικό είναι να ασκείστε με αυτό το biofeedback - και δεν θα παρατηρήσετε καν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική άσκηση αντοχής!

Ποιος δεν απολαμβάνει ποδηλασία μέσα από τους λόφους;

δωρεάν παρουσίαση

Η επιλογή biofeedback «Περιήγηση με ποδήλατο» είναι μια άσκηση θεραπείας στην οποία πολλοί άνθρωποι κινούνται μέσα από ένα τοπίο κάνοντας πετάλι γρήγορα ή αργά, όπως απαιτείται.

Video Routes Motiview

pirgos

ΑΣΚΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ THERA

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ή ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Διαδρομές ποδηλασίας by Motiview

Μια ευχάριστη ανάκληση γλυκιάς μνήνης!

Η άσκηση με τα ποδήλατα THERA και οι διαδρομές βίντεο από όλον τον κόσμο κάνουν ευχάριστη την άσκηση για τους ασθενείς ενώ παράλληλα επιτυγχάνονται σωματικά και ψυχολογικά οφέλη:

 • Βελτίωση κινητικότητας
 • Βελτίωση της αυτο-αποτελεσματικότητας του ασθενή, δηλαδή την πίστη που έχει στις δικές του δυνάμεις, και πιο συγκεκριμένα στην πρόκληση που δέχεται για να ολοκληρώσει μια εργασία, μια άσκηση, ίσως μια διαδικασία αυτοεξυπηρέτησης με επιτυχία
 • Ανάκληση ευχάριστων αναμνήσεων και κοινωνική αλληλεπίδραση
 • Μεγαλύτερη δύναμη και ισορροπία η οποία ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πτώσεων
 • Ταχύτερη αποκατάσταση
 • Αυξημένη όρεξη, ενώ μειώνεται το επιπλέον σωματικό βάρος
 • Καλύτερος ύπνος, λιγότερος πόνος, λιγότερα φάρμακα
 • Βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας
δωρεάν παρουσίαση