developmentΠροσφέρουμε προϊόντα και λύσεις για όλα τα στάδια της αποκατάστασης και μεταφέρουμε τα επιστημονικά αποτελέσματα στην κλινική πρακτική.

Με την Ολοκληρωμένη Λύση THERA-trainer μπορείτε να εφαρμόσετε την πρακτική που βασίζεται στην τεκμηριωμένη, κλινικά δοκιμασμένη θεραπεία για τα κάτω άκρα. Απλοποιεί το έργο των θεραπευτών, μεγιστοποιεί την πιθανότητα επιτυχίας για τους ασθενείς και καθιερώνει τις κλινικές έρευνες στην κλινική πρακτική σας και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε κλινική αποκατάστασης με οικονομικό και βιώσιμο τρόπο.

“Η Καλύτερη Πρακτική” με τα THERA-trainer

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Balo

Η φυσιοθεραπεία αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις λόγω του σημερινού κλινικού περιβάλλοντος. Τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία επισημαίνουν ότι η αύξηση του καθαρού χρόνου θεραπείας, με επίκεντρο την ειδική εκπαίδευση για συγκεκριμένη εργασία, βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργική έκβαση των νευρολογικών ασθενών.

Οι θεραπευτές καλούνται να αυξήσουν την απόδοσή τους με λιγότερους πόρους. Αναμένεται από την κλινική, με βάση την ίδια χρηματοδότηση, να διατηρήσει ή να βελτιώσει την τρέχουσα ποιότητα θεραπείας. 

costPressureLackof

Θα θέλατε να:

 • έχετε τα υψηλότερα πρότυπα για τους ασθενείς σας
 • εργάζεστε οικονομικά
 • επιτυγχάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τους υπάρχοντες πόρους
 • εφαρμόζετε κατευθυντήριες γραμμές στην καθημερινή κλινική πρακτική
 • έχετε μια ολοκληρωμένη λύση και όχι μόνο κομμάτια ενός παζλ
 • επιτυγχάνετε ικανοποίηση από τη θεραπεία με σαφείς δομές

Σας έχουμε τη λύση!

TheCompleteSolution

THERA-trainer THE COMPLETE SOLUTION

Η THERA-trainer Complete Solution είναι ένα ολοκληρωμένο, ομαδικό θεραπευτικό πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα στάδια αποκατάσταση.

Στην THERA-trainer Complete Solution στοχεύει στην εκπαίδευση της ενδυνάμωσης, της αντοχής και της κινητικότητας, της ισορροπίας, της όρθιας στάσης με τελικό στόχο την επανεκπαίδευση της βάδισης χάρη στη βοήθεια της πιο πρόσφατης ρομποτικής τεχνολογίας και τεχνολογίας υπολογιστών.

Μια λύση THERA-trainer Complete Solution περιλαμβάνει τις εξής σειρές μηχανήματων:

 • Ποδηλασία (Cycling)
 • Ορθοστάτιση & Ισορροπία ( Standing & balancing)
 • Εκπαίδευση Βάδισης (Gait training)

H THERA-Trainer Complete Solution δεν είναι όμως απλά ένας συνδυασμός των μηχανήματων THERA-trainer.

Η ολοκληρωμένη λύση THERA-trainer Complete Solution προσφέρει στοχοθετημένη και μετρήσιμη απόδοση των θεραπευτικών προγραμμάτων που θα εφαρμόζονται στο κέντρο σας για να σας κάνει να ξεχωρίζετε όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως!

Αποκατάσταση Τελευταίας Τεχνολογίας

Η λύση μας μπορεί να υλοποιηθεί σε κάθε κέντρο αποκατάστασης με οικονομικά βιώσιμο τρόπο. Λόγω συστηματικής αναδιάρθρωσης και εφαρμογής επιλεγμένων θεραπευτικών οδών, η ένταση της θεραπείας αυξάνεται σημαντικά - με αμετάβλητη ανάθεση καθηκόντων! Παρότι επιτυγχάνεται σημαντική αύξηση της αποτελεσματικότητας, αυτό επιτρέπει στους ασθενείς να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

93patients

Καινοτομία αντί για
επιπλέον εργασία

Τα κέντρα αποκατάστασης που έχουν αρχίσει να δουλεύουν με τη λύση μας έχουν βελτιώσει τρομερά τα αποτελέσματά τους μετά σε μερικές μόνο εβδομάδες.

Επίσης στο κέντρο αποκατάστασή σας θα επιτύχουμε βελτιώσεις με υψηλότερη χρηστικότητα και υψηλότερη θεραπεία με τη βέλτιστη αναλογία του θεραπευτή προς τον ασθενή.

Όλα τα κλινικά αποτελέσματα με μετρήσιμα χαμηλότερο κόστος, βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα και αυξάνοντας την ικανοποίηση των θεραπευτών και των ασθενών - είτε στην αποκατάσταση εσωτερικών είτε εξωτερικών ασθενών.

Επιτυγχάνοντας ΜΑΖΙ
τους στόχους

Handshake

Δεν θέλουμε μια συναλλαγή, θέλουμε μια συνεργασία. Θα επωφεληθείτε από την εξειδίκευση και την εμπειρία μας.

Αντί να υποστηρίζουμε ένα πακέτο ενός μεγέθους που να ταιριάζει σε όλους, θα προσαρμόσουμε την προσωπική σας λύση THERA-Trainer σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις περιστάσεις σας. Και οι δύο θα συμφωνήσουμε σε αμοιβαία ορόσημα και KPIs. Και θα επενδύσουμε πολύ χρόνο στην ανάλυση, τον προγραμματισμό, τον έλεγχο και την εκπαίδευση, για μήνες μετά την έναρξη του έργου και το πέρας αυτού - με εγγύηση επιτυχίας.

5 βήματα
για την επιτυχία

 • 1. Παρουσίαση της ιδέας THERA COMPLETE SOLUTION και αξιολόγηση του κλινικού περιβάλλοντος
  Στην αρχική μας επίσκεψη αξιολογούμε και αναλύουμε την τρέχουσα κατάσταση του κέντρου αποκατάστασης. Παρουσιάζουμε την βέλτιστη πρακτική για το κέντρο σας και καταλήγουμε στον κοινό στόχο
 • 2. Αποδεικνύουμε την ιδέα μας</div>
  Με βάση την αρχική μας συνάντηση θα δημιουργήσουμε διαφορετικά σενάρια εφαρμογής. Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις των διάφορων επιλογών ισοσκελίζονται με όλους τους ενδιαφερόμενους και εξετάζεται η δυνατότητα εφαρμογής
 • 3. Σχεδιασμός Έργου
  Στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε ένα πλάνο έργου το οποίο θα δείχνει τα στάδια υλοποίησης με τις προθεσμίες και θα παρουσιάζει τους από κοινού συμφωνημένους στόχους. Με την ολοκλήρωση του πλάνου έργου θα ξεκινήσει η εφαρμογή του έργου.
 • 4. Υλοποίηση και επίβλεψη
  Η υλοποίηση ξεκινάει με την παράδοση και λειτουργία των μηχανημάτων. Το προσωπικό θα λάβει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υποστήριξη για την πιλοτική λειτουργία έως τη σταθεροποίηση της επιτυχίας του έργου.
 • 5. Κανονική Λειτουργία
  Τα συμφωνημένα αποτελέσματα καταγράφονται περιοδικά. Εάν είναι απαραίτητο, θα οργανώσουμε επιμορφωτικά σεμινάρια παρακολούθησης. Οι εγκατεστημένες μονάδες της ολοκληρωμένης λύσης συνεχώς συντηρούνται και ενημερώνονται.
Ας μιλήσουμε για την ολοκληρωμένη λύση THERA TRAINER COMPLETE SOLUTION!

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται ενδιαφέροντα, θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια δωρεάν παρουσίαση του THERA TRAINER COMPLETE SOLUTION!