Η έμπνευσή μας

MairiMixailidoy

Μαίρη Μιχαηλίδου
Ιδρύτρια της Orthostatical και έμπνευση για όλους μας

Η μητέρα μας Μαίρη Μιχαηλίδου είναι η έμπνευση και η ιδρύτρια της Orthostatical. Βιώνοντας την παραπληγία και θέλοντας να βελτιώσει την καθημερινότητά της και να παραμείνει δραστήρια μετά από ένα τροχαίο ατύχημα αναζήτησε όχι μόνο τα κατάλληλα βοηθήματα αλλά δημιούργησε και μια νέα προσέγγιση στην κινητική αναπηρία και τον τρόπο επανένταξης στην κοινωνική ζωή με αξιοπρέπεια , αγάπη , ζήλο και αισιοδοξία. Μαζί με τον πατέρα μας, συνοδοιπόροι στη ζωή και στη δουλειά Βασίλη Μιχαηλίδη δημιούργησαν την Orthostatical! Μια νέα εταιρική κουλτούρα γεννήθηκε το 1990!

Vasilis Mixailidis

Βασίλης Μιχαηλίδης
Ιδρυτής της Orthostatical και οραματιστής

Ο Βασίλης Μιχαηλίδης είναι «επιχειρηματίας από κούνια». Η αγάπη του για το επιχειρείν και η επιτακτική ανάγκη να προσφέρει όλη του τη στήριξη στην Μαίρη, συνετέλεσαν ώστε η Orthostaticalνα γίνει μια επιχείρηση με καρδιά! Μια νέα εταιρική κουλτούρα γεννήθηκε το 1990!

Η οικογένειά μας

Είμαστε μια οικογένεια εμείς ,οι άνθρωποι της Orthostatical, οι προμηθευτές μας και φυσικά, οι πελάτες μας.

Η έννοια της οικογένειας για εμάς αντιπροσωπεύει τη φιλικότητα μεταξύ μας, την ειλικρινή εκτίμηση και σχέση αγάπης, μια σχέση κατανόησης και αλληλοσεβασμού και φυσικά την προσπάθεια να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση όταν κάποιο μέλος μας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και όλη η οικογένεια σύσσωμη να το στηρίξει.

Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε όλα τα μέλη της οικογένειάς μας: θέλουμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθένα από εσάς.

Αισθανόμαστε τυχεροί και υπερήφανοι γιατί καταφέραμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια της Orthostatical μαζί σας και αισθανόμαστε απέραντη ευγνωμοσύνη που μας επιλέξατε και μας εμπιστευτήκατε για oικογένεια Σας!

Σας ευχαριστούμε!

Το Όραμά μας

Ονειρευόμαστε έναν κόσμο που δεν θα κρύβει την κινητική αναπηρία αλλά θα την αγκαλιάζει και όπου θα είμαστε όλοι ισότιμοι.

Ονειρευόμαστε όλοι όσοι χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια να είναι αυτόνομοι και να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να έχουμε ενεργά μέλη σε κάθε πλευρά της ζωής: στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στην εργασία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στη διασκέδαση, στα καφέ, στην αγορά.

Να είμαστε όλοι μαζί, παντού και πάντα.

Μόνο έτσι θα γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Σας θέλουμε δίπλα μας!

kinitikiAnapiria1 kinitiAnapiria2

Ελάτε να γνωριστούμε

about

Είμαστε η Νάνσυ και η Νικολέττα Μιχαηλίδου. Η οικογενειακή μας επιχείρηση διανύει την 4η δεκαετία της και ήδη έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς έχοντας ως εφόδια και εργαλεία μια 30ετή εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στον τομέα της αποκατάστασης .

Είναι στην ιδιοσυγκρασία μας να υποστηρίζουμε κάθε άνθρωπο με κινητική αναπηρία λαμβάνοντας υπόψην μας τις δικές του μοναδικές ανάγκες και να προσφέρουμε προσωποποιημένες λύσεις για να πετύχουμε τον δικό του στόχο: κίνηση, αυτονομία, προσβασιμότητα , αποκατάσταση με τα κατάλληλα βοηθήματα για να ζήσει όσο πιο κινητικά και ανεξάρτητα μπορεί μια συναρπαστική ζωή έτσι όπως την επιλέγει.

Γνωρίζουμε τι σημαίνει κινητική αναπηρία καθώς πηγάζει μέσα από την ίδια μας την οικογένεια και είναι ο λόγος που αφιερώσαμε όλες μας τις προσπάθειες μας στην αποκατάσταση της κινητικής αναπηρίας.

Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και τα πιο εξελιγμένα βοηθήματα, να ανταποκρίνονται 100% στις προσδοκίες και στις ανάγκες σας, συνδυάζοντας την ποιότητα με την λειτουργικότητα, το ελκυστικό design με την ασφάλεια.

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα!