Η ασφαλής όρθια θέση και η καλή ισορροπία αποτελούν την βάση για τη βάδιση. Με THERA-trainers από τη σειρά Standing & Balancing, μπορείτε να εκπαιδεύσετε τόσο τη στατική όσο και τη δυναμική στάση σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Είναι κατάλληλα τόσο για χρήστες που μπορούν να περπατήσουν λίγο όσο και για όσους δεν έχουν έλεγχο κίνησης.

Phrasen

Standing
& Balancing

ΣΤΟΧΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

stoxoiTHerapeias
 • Σταθερότητα κορμού και λεκάνης
 • Βελτίωση της ισορροπίας
 • Βελτίωση της ευλυγισίας
 • Ρύθμιση του μυϊκού τόνου
 • Ενεργοποίηση του κυκλοφορικού και του μεταβολισμού
 • Βελτίωση της αναπνοής
 • Ψυχολογική σταθερότητα
stoxoiTHerapeias2

THERA-trainer balo

Balo

Το THERA-Trainer balo είναι ένας ορθοστάτης για την ασφαλή δυναμική άσκηση ισορροπίας (έλεγχος της στάση σώματος). Είναι κατάλληλο για ασθενείς που δεν μπορούν να σταθούν και σχεδιάστηκε για καθημερινή χρήση σε κλινικές και θεραπευτικές εγκαταστάσεις καθώς και για χρήση στο σπίτι.

Για πολλούς χρήστες

Το THERA-trainer balo είναι κατάλληλος για ασθενείς με κίνδυνο πτώσης, καθώς και για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και για ασθενείς σε κλινήρη κατάσταση.

Δύο μηχανήματα σε ένα

Με το THERA-trainer balo, μπορούν να ασκηθούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια όσοι έχουν μικρή ή καθόλου σταθερότητα κορμού. Η άσκηση στην όρθια θέση διευκολύνει την αναπνοή, σταθεροποιεί την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει το μεταβολισμό. Χάρη στη μονάδα ισορροπίας, ο δυναμικός ορθοστάτης δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την ισορροπία και την κινητικότητα τους.

THERA-trainer coro

Coro

Το THERA-Trainer coro είναι ένα μηχάνημα θεραπείας για ασφαλή δυναμική άσκηση ισορροπίας (έλεγχος της στάσης σώματος). Είναι κατάλληλο για ασθενείς που μπορούν να σταθούν και σχεδιάστηκε για καθημερινή χρήση σε κλινικές και θεραπευτικές εγκαταστάσεις καθώς και για χρήση στο σπίτι. Είναι σύμφωνο με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Για πολλούς χρήστες

Το THERA-Trainer coro είναι ιδανικός για όσους έχουν υψηλό κίνδυνο πτώσης και υποφέρουν από διαταραχές ισορροπίας και συντονισμού.

Σημαντικοί θεραπευτικοί στόχοι

 • άσκηση προληπτικής, αναμενόμενης και αντιδραστικής ισορροπίας
 • συμμετρία στην όρθια στάση και ενεργή αποφόρτιση βάρους
 • βελτίωση της κινητικότητας
 • ενεργοποίηση του μεταβολισμού και του καρδιαγγειακού συστήματος

THERA-trainer verto

Verto

Το THERA-Trainer verto είναι ένα στατικό μηχάνημα ορθοστάτισης για όσους δεν μπορούν να σταθούν μόνοι τους και για τους οποίους δεν είναι δυνατή η έναρξη της ισορροπίας. Είναι ιδανικό για εκπαιδευτικούς στόχους όπως η καθετοποίηση του κορμού, η ρύθμιση του τόνου και η ενεργοποίηση της κυκλοφορίας και του μεταβολισμού.

Ωστόσο, αν οι στόχοι κατάρτισης είναι ισορροπία, σταθερότητα και κινητικότητα του ανώτερου σώματος, τα στατικά μηχανήματα συνήθως συμπληρώνονται ή αντικαθίστανται από εκπαιδευτές δυναμικής ισορροπίας, όπως το THERA-balo ή το THERA- coro.

Σταθερό πλαίσιο με εξαιρετικές ιδιότητες

Το THERA-Trainer verto δίνει μια αδιαπραγμάτευτη έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Οι εξαιρετικά ανθεκτικές στη φθορά επιφάνειες πέλματος προσφέρουν ευέλικτες επιλογές για την ασφάλιση ποδιών. Οι τέσσερις τροχοί με κλείδωμα ασφαλείας καθιστούν το THERA-Trainer verto ένα ευέλικτο μηχάνημα στατικής ορθοστάτισης. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυστρωματικό ξύλο με εξαιρετικά ανθεκτική στη φθορά επίστρωση λάκας. Το τραπέζι υποστηρίζεται από σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Η μεγάλη ετικέτα με διάτρητο ύψος επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση ύψους. Χάρη στο ελατήριο αερίου, το ύψος του τραπεζιού μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά και στις δύο πλευρές στο ύψος του κάθε χρήστη. Τα ύψη των στηριγμάτων του γόνατος και οι χειρολαβές μπορούν να ρυθμιστούν με παρόμοιο τρόπο.