gkSearch
04.07.2022

Το QUICKIE Nitrum® έλαβε το Red Dot Award for Product Design 2022!

Η Sunrise Medical είναι πολύ περήφανη που ανακοινώνει ότι το QUICKIE Nitrum® έχει λάβει το Red Dot Award for Product Design 2022 από τη Γερμανία. Με πολλά νέα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χαρακτηριστικά και σχέδια πλαισίων, το εξαιρετικά ελαφρύ αναπηρικό αμαξίδιο QUICKIE Nitrum έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο από τότε που κυκλοφόρησε το 2020. Το Red Dot Award είναι το εξέχον διεθνές βραβείο για σχέδια προϊόντων υψηλής ποιότητας, αναγνωρισμένο παγκοσμίως. Η διεθνής κριτική επιτροπή απονέμει αυτήν την περιζήτητη σφραγίδα ποιότητας μόνο σε προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Nitrum έχει αναγνωριστεί από την Red Dot για τον ανώτερο σχεδιασμό του. Η ομάδα εργάστηκε ακατάπαυστα για να κατασκευάσει ένα εξαιρετικά ελαφρύ αναπηρικό αμαξίδιο που παρέχει ομαλή οδήγηση στους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων», δήλωσε ο Thomas Babacan, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Sunrise Medical. «Τα πολύτιμα σχόλια από τους πελάτες μας επηρέασαν σημαντικά και προώθησαν την ανάπτυξη του Nitrum. Φροντίζουμε να λαμβάνουμε υπόψη όλες τις καλύτερες λεπτομέρειες στα σχέδια και τις καινοτομίες μας και χαιρόμαστε που κέρδισε τους κριτές που έλαβαν μια διάκριση στο Red Dot Award."

Το QUICKIE Nitrum έχει κερδίσει πολλά βραβεία από την εισαγωγή του. Το εξαιρετικά ελαφρύ αναπηρικό αμαξίδιο κέρδισε το Mobility Product Award 2021 στην κατηγορία Manual Ultra Lightweight αναπηρικό αμαξίδιο από το διάσημο περιοδικό Mobility Management στις ΗΠΑ. Σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το Nitrum βραβεύτηκε με το βραβείο "Retailer's Choice of the Year 2020" από ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά εμπορικά περιοδικά, το "THIIS" στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όχι μόνο πρωτοπόρος στον σχεδιασμό προϊόντων, η Sunrise Medical έχει επίσης παρουσιάσει κορυφαία στον κλάδο εργαλεία εμπειρίας πελατών με την κυκλοφορία του QUICKIE Nitrum, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά καινοτόμου 3D οπτικοποιητή και του δροσερού εργαλείου εικονογράφησης με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας. Από την κυκλοφορία του, το ολοκαίνουργιο 3D visualizer της Nitrum στους ιστότοπους Sunrise Medical έχει προσελκύσει περισσότερους από 500.000 χρήστες παγκοσμίως. Για όσους επιθυμούν να εξατομικεύσουν το δικό τους Nitrum, μπορούν τώρα να επιλέξουν άνετα από όλες τις διαθέσιμες επιλογές και χρώματα με έναν 3D οπτικοποιητή που προσφέρεται. Για να προσθέσει περισσότερη διασκέδαση στις εμπειρίες των χρηστών, το Sunrise Medical προσφέρει επίσης στους χρήστες την πρώτη εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) στον κλάδο, η οποία καθιστά δυνατή την εμφάνιση διαφόρων προκαθορισμένων επιλογών αναπηρικού αμαξιδίου στο πραγματικό περιβάλλον του χρήστη.

Εμείς στην Orthostatical είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Sunrise Medical στην Ελλάδα και έχουμε έμπρακτα δει ότι το QUICKIE Nitrum® έχει πραγματικά βελτιώσει την καθημερινότητα των πελατών μας!