gkSearch
28.03.2022

5 Υποτροφίες Mentoring σε γυναίκες με κινητική αναπηρία!

Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου σας ζητήσαμε να μείνετε συντονισμένες γιατί έχουμε κάτι ωραίο να σας ανακοινώσουμε!

Θέλοντας να εφαρμόσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα μας, επιλέξαμε την Women On Top για να προσφέρουμε 5 υποτροφίες σε γυναίκες με κινητική αναπηρία!

Η Women On Top  είναι ένας οργανισμός με στόχο την ισότητα στην εργασία. To όραμα τους είναι η επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα στάδια της ζωής τους, η εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων στην εργασία και η ισότιμη συμμετοχή αντρών και γυναικών στην παραγωγική διαδικασία, προς όφελος όλων μας.

Στην Orthostatical, το δικό μας όραμα είναι ένας κόσμος που δεν θα κρύβει την κινητική αναπηρία αλλά θα την αγκαλιάζει και όπου θα είμαστε όλοι ισότιμοι. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν αναπηρικά αμαξίδια να είναι αυτόνομοι και να απολαμβάνουν τη ζωή τους. Να είμαστε όλοι μαζί, παντού και πάντα: στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στην εργασία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στη διασκέδαση, στα καφέ, στην αγορά.

Στόχος Προγράμματος 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες με κινητική αναπηρία που ζουν στην Ελλάδα και επιθυμούν να λάβουν καθοδήγηση για:


? Πώς θα υλοποιήσουν μια επιχειρηματική τους ιδέα
? Πώς θα βάλουν σε εφαρμογή ένα κοινωνικό/πολιτιστικό/αθλητικό project
? Πώς να ενδυναμωθούν για να βρουν εργασία
? Πώς να εξελιχθούν στην επαγγελματική τους ζωή αν εργάζονται ήδη

Προϋποθέσεις συμμετοχής  

Τα mentoring sessions θα πραγματοποιούνται οnline στην ψηφιακή πλατφόρμα, την ώρα και την ημέρα που θα ορίσει από κοινού το ζευγάρι μέντορας-mentee.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα από τις 28 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου 2022.
Τα αποτελέσματα θα σας ανακοινωθούν μέσω e-mail μέχρι τις 15 Απριλίου.

Σημείωση: Για να είναι έγκυρη η αίτησή σας θα πρέπει, πέρα από τη συμπλήρωση της παρούσας φόρμας, να στείλετε το πιστοποιητικό αναπηρίας ΚΕΠΑ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα e-mail ΚΕΠΑ Υποτροφία Mentoring.

Πατήστε εδώ για την αίτηση