gkSearch
25.11.2021

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

aetoi aetoi

Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατάταξη ‘’Αετοί Του Εμπορίου‘’ για το 2020 που δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις του κοινού, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων των πελατών στο διαδίκτυο.

Μετά από σύγκριση των αξιολογήσεων  18.312 εταιρειών από τη βιομηχανία του εμπορίου, σάρωση 1.477.103 ιστότοπων όπως οι Χάρτες Google, το Facebook, το tripadvisor, και πολλοί άλλοι και την ανάλυση των 2.011.462 κριτικών πελατών στο Διαδίκτυο, η  Οrthostatical διακρίθηκε και έλαβε βαθμολογία 8.6 καθιστώντας την στην 3Η Θέση στις επιλογές και στις προτιμήσεις του κοινού!

Το βραβείο αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς, η οποία αναγνωρίστηκε από ικανοποιημένους πελάτες που μιλούν θετικά για την εταιρεία μας.

Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι επαγγελματίες στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών.

Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εσάς!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στην #Orthostatical, σε όλους εσάς για τις θετικές σας αξιολογήσεις που μας κάνουν ολοένα και δυνατότερους!